"Adevarul“ incheie astazi interviul-eveniment, in cinci parti, cu Andrei Plesu. In ultimul episod al serialului, scriitorul vorbeste despre conditia sa de blogger la „Adevarul“ si despre modul in care se acomodeaza cu noua postura.
"Adevarul":Pe cine v-ati dori sa aveti „vecin de blog“? Pe cine ati vedea dumneavoastra pe platforma adevarul.ro?
Andrei Plesu: Acum o sa par vanitos, dar mi-ar placea sa-l vad pe Socrate intrand in lumea blogurilor sau pe Chesterton, sau pe Caragiale. Tare mi-ar placea sa-l vad pe Caragiale pe platforma, cum se spune!

"Adevarul": Si din perioada noastra?

Andrei Plesu: Nu pot sa oblig pe nimeni sa intre in asta, sunt multi care sunt deja prezenti, i-am vazut, pe blogul adevarul.ro si ii reintalnesc cu interes. Nu pot sa spun acum ca imi lipseste cineva anume. Pe cei care doresc, ii gasesc eu cumva, daca nu pe blog, prin ziare, sau prin carti sau in conversatii amicale. Eu am prieteni care nu vor sa scrie. Nu se socotesc potriviti cu profilul bloggerului sau al articlierului. La ideea de a fi saptamanal prezenti cu ceva se crispeaza. Si pot sa inteleg asta. Si eu am momente cand sunt exasperat – „Domnule, cand termin odata cu chestia asta?“– Nu o sa o tin langa saptamana de saptamana cu doua texte, ocupand singura parte din saptamana cand sunt ceva mai liber, fiindca in rest am alte angajamente.

Cititi integral ultima parte a interviului pe Adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri