Cat de dependent(a) esti de aplicatiile tale mobile? Folosesti zilnic cateva? Poate o alarma, la trezire, o aplicatie Facebook, una de e-mail? Crezi ca ai putea sa te descurci bine fara ele? Intr-un studiu recent pe aceasta tema, 82% dintre respondenti au spus ca au instalate aplicatii fara de care nu pot trai – nici macar o zi.
Printre aceste aplicatii se numara cele de e-mail (57%), Facebook (41%) si aplicatii de alarme (31%).

Apigee a facut publice rezultatele privind comportamentul celor ce au smartphone-uri si aplicatii instalate. Compania a chestionat 762 de utilizatori din SUA, Marea Britanie, Germania, Franta si Spania privind rata de folosire a aplicatiilor si dependenta de ele.

Se pare ca omenirea este extrem de predispusa spre dependente. Majoritatea (85%) a spus ca ar prefera sa renunte la apa decat la aplicatiile mobile. Raportul “sparge” raspunsurile pe tari – Spania este tara cea mai dependenta de aplicatii, 93% dintre respondenti spunand ca nu ar putea sa nu le foloseasca, nici macar o zi.

18% dintre francezi nu pot comanda mancarea fara sa foloseasca o aplicatie in timp ce 50% dintre americani spun ca nu pot trai fara a intra cel putin o data pe o aplicatie, la cateva ore.

Unii utilizatori marturisesc ca folosesc chiar si 50 de aplicatii pe zi.

In infograficul de mai jos, mai multe informatii.

Tu cate aplicatii folosesti zilnic? Cat timp ai putea rezista fara sa accesezi aplicatii mobile? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri