Evernote, aplicatie mobila ce permite fotografierea de informatii si accesarea lor pe diferite device-uri, anunta lansarea Evernote Business in Romania. Aceasta noua solutie permite companiilor sa foloseasca cat mai eficient baza de cunostinte cumulate a tuturor angajatilor.
Realizata pentru a intampina nevoile afacerilor mici si mijlocii, Evernote Business adauga produsului de baza Evernote caracteristici care permit colectarea, descoperirea si distribuirea eficienta a informatiilor in cadrul unei companii, conform companiei.

Peste 2000 de companii s-au inscris deja in Evernote Business, ca urmare a lansarii din luna decembrie a anului 2012 in Franta, Germania, Elvetia, Anglia, Canada, Japonia si SUA. In urmatoarele luni, solutia va fi disponibila in peste alte 50 de tari din EMEA, America Latina si Asia-Pacific.

Vizita din Romania a fost o oportunitate de a cunoaste comunitatea locala de antreprenori, developeri si utilizatori Evernote. Sper sa fie la fel de incantati precum sunt eu in ceea ce priveste Evernote Business; solutia rezolva cea mai mare provocare cu care se confrunta companiile in curs de dezvoltare: descoperirea cunostintelor indivizilor si a grupurilor. Solutia face accesibila colectarea propriilor informatii, si descoperirea imediata a cunostintelor colegilor; astfel, nu se iroseste efort. Utilizarea Evernote Business a schimbat complet felul in care compania noastra functioneaza”, a spus Phil Libin, CEO Evernote.

Piata companiilor globale mici si mijlocii reprezinta o oportunitate extraordinara pentru Evernote Business, avand in vedere faptul ca 70% din utilizatorii Evernote sunt din alte tari decat SUA.

Evernote Business este disponibil in aplicatiile Evernote pentru Mac, iOS, Android si Windows Desktop. Related Notes se afiseaza in aplicatiile Evernote Mac, Evernote Clearly pentru Chrome si Firefox, Evernote Web Clipper pentru Chrome.

Pretul Evernote Business este de 10 euro/utilizator/luna.

Wall-Street.ro a realizat un interviu exclusiv cu Phil Libin in noiembrie 2012.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri