Vicepresedintele american Joe Biden si-a inaugurat joi un podcast, "Being Biden", pe site-ul Casei Albe, prin care are ambitia sa impartaseasca utilizatorilor din culisele Executivului primei puteri mondiale, relateaza AFP, citat de Mediafax.
Podcastul este o succesiune de fisiere audio, video, texte sau fisiere care pot fi accesate online de pe un calculator sau un dispozitiv mobil.

Potrivit Casei Albe, ideea podcastului "Being Biden", accesibil la adresa whitehouse.gov/being-biden, va fi de a prezenta o fotografie de la activitatile numarului doi american, insotita de o explicatie a contextului inregistrata de vicepresedinte insusi.

Prima fotografie este o imagine in care Biden apare in timp ce participa, la inceputul lui martie, la un pranz de caritate al unei asociatii de vanatori din fieful sau, in Delaware (est), o ocazie ca vicepresedintele sa se prezinte drept un aparator al celui de al Doilea Amendament al Constitutiei Statelor Unite, care ii autorizeaza pe americani sa poarte arme de foc.

Insa, in contextul in care Congresul examineaza initiative menite sa ajute in lupta impotriva violentelor produse prin utilizarea armelor de foc, in urma masacrarii unor elevi la Newtown (Connecticut, nord-est) in decembrie, Biden insista totodata asupra faptului ca detinerea unor arme de foc este necesar sa fie didicata "autoapararii si unei utilizari legitime, ca vanatoarea".

Sursa foto: captura whitehouse.gov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri