In plus fata de modalitatile de plata cunoscute pana acum, clientii Orange au posibilitatea sa isi plateasca factura de telefonie prin aplicatia mobilPay MasterCard Mobile ce poate fi accesata direct de pe smartphone-ul lor. Aplicatia poate fi accesata atat de posesorii de smartphones cu sistemul de operare Android, cat si de cei cu iOS si poate fi descarcata gratuit din Google Play si din App Store.
Odata instalata, aplicatia va solicita informatii personale si setarea unui mPIN, care va proteja accesul in aplicatie.

Pentru plata facturii de telefonie, clientul introduce initial codul de abonat sau numarul de telefon Orange, iar plata se realizeaza din contul inregistrat in aplicatie, fara a mai fi nevoie de reintroducerea ulterioara a detaliilor de facturare. In plus, aplicatia trimite clientilor o notificare la emiterea unei noi facturi, cat si o notificare de reamintire pentru plati neefectuate inainte de scadenta.

O alta functionalitate a aplicatiei mobilPay MasterCard Mobile este posibilitatea reincarcarii unei cartele Orange PrePay. Astfel, utilizatorul introduce numarul de telefon pe care doreste sa-l reincarce si suma de reincarcat, iar dupa confirmarea platii, reincarcarea se realizeaza in timp real.

mobilPay MasterCard Mobile este prima aplicatie mobila din Romania care permite inregistrarea unuia sau mai multor carduri MasterCard® o singura data, pentru plata facturilor lunare Orange sau pentru reincarcari ulterioare, atunci cand opteaza clientul.

“Suntem interesati sa realizam parteneriate durabile prin care sa oferim clientilor nostri servicii inovative, care sa le usureze viata. In acest sens, plata serviciilor Orange de pe telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii precum mobilPay MasterCard Mobile este un exemplu perfect”, a declarat Dorin Odiatiu, Public Affairs, Partnerships & Wholesale Director.

mobil Pay MasterCard Mobile este protejata din punct de vedere al securitatii datelor de un mPIN de 6 cifre pe care utilizatorul il poate schimba de cate ori doreste. Aplicatia solicita mPIN-ul la pornirea aplicatiei, iar reintroducerea repetata a unui cod gresit duce la stergerea automata a tuturor informatiilor utilizatorului.

Aplicatia este dezvoltata de Netopia, companie care asigura prin serviciul mobilPay si procesarea tuturor tranzactiilor financiare realizate prin intermediul aplicatiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri