Organizatia terorista Al-Qaida din Magrebul Islamic (AQMI) si-a deschis cont pe Twitter, primul mesaj fiind un comunicat in care ameninta ca va executa ostaticii francezi pe care ii detine, anunta Centrul american pentru monitorizarea site-urilor islamiste (SITE), citat de AFP.
Fundatia Al-Andalus, un instrument de propaganda al AQMI, a anuntat ca a deschis contul pe Twitter inca din 16 martie, conform Mediafax.

Joi, pe contul AQMI erau trei mesaje. Primul reia un comunicat difuzat de organizatia terorista pe 24 martie.

"Nu stim cat timp putem garanta ca ostaticii francezi vor ramane in viata, in contextul agresiunilor Frantei si atacurilor impotriva bazelor mujahedinilor", se arata in mesaj, in contextul operatiunilor franceze impotriva militiilor islamiste din Mali.

"Recomandam familiilor ostaticilor si poporului francez in general sa exercite presiuni asupra presedintelui Francois Hollande pentru retragerea trupelor din Mali", incheie AQMI.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri