Razvan David preia, la inceputul lunii aprilie, functia de conducere a diviziei de servicii digitale, parte a agentiei de media integrata MEC Romania.
Anterior, Razvan David a coordonat timp de 3 ani departamentul de online marketing al companiei Tradeville, jucator pe piata de tranzactii online i parte a grupului international de investitii NCH.

De asemenea, Razvan (foto stanga) a fostprimul specialist de online advertising in cadrul diviziei MEC Interaction in perioada 2007-2009.
“Domeniul online-ului este in plina expansiune, de aceea avem nevoie de un lider efervescent i pasionat de tehnologie”,a declarat Bogdan Prajiteanu, CEO al MEC Romania.

MEC Romania este una dintre cele mai mari agentii de media integrata din Romania. Printre clientii agentiei se numara Asirom, BCR, Beiersdorf, Baneasa Shopping City, Colgate – Palmolive, Danone, Euromaster, Ivatherm, Michelin, Strauss, Transilvania Film, Visa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri