In perioada 1-15 aprilie 2013, Orange va desfasura, exclusiv in magazinul online, o oferta cu reduceri de pana la 90%, ce va include telefoane, tablete, accesorii si gadgeturi. In fiecare zi clientii magazinului online vor avea posibilitatea sa cumpere produse la reducere din 2 categorii “telefon sau tableta” si “accesoriu sau gadget”.
Produsele vor avea cele mai mari reduceri la inceputul zilei, de pana la 90%, urmand ca pe parcursul zilei procentul sa scada pana la epuizarea stocului.

Oferta se adreseaza atat clientilor Orange existenti, cat si vizitatorilor site-ului. Ei vor putea alege in cele 15 zile dintr-o gama larga de telefoane, tablete, casti, camere si rame foto, huse pentru telefoane si hard disc-uri externe ce vor fi afisate pe parcursul campaniei. Pentru a beneficia de cel mai mare discount, vizitatorii online trebuie sa acceseze www.orange.ro la inceputul fiecarei zilei cand sunt afisate noile produse si reducerile propuse.

Tabletele si telefoanele vor putea fi achizitionate doar alaturi de un abonament nou sau la prelungirea celui existent.

Desi ponderea vanzarilor din magazinele online ale operatorilor telecom a crescut in ultimii ani, ea este inca redusa – undeva la circa 5% sau mai putin, in cazul tuturor jucatorilor. Toti operatorii sunt agresivi in oferte pe magazinul online, in incercarea de a creste ponderea vanzarilor pe acest canal. Una dintre ofertele cu vechime pe site-ul Orange.ro este, vara, reducerea de preturi in functie de temperatura de afara – cu cat este mai cald, cu atat sunt reduse preturile pe site.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Cosmtoe, precum si Romtelecom, RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri