Yahoo i-a acordat un pachet salarial de 36,6 milioane de dolari directorului general, Marissa Mayer, pentru cele nici sase luni in care s-a aflat la conducerea companiei anul trecut, potrivit Bloomberg.
Salariul lui Mayer, care are ca principala misiune revigorarea companiei, s-a situat la numai 454.862 dolari, la care s-a adaugat un bonus in bani de 1,12 milioane de dolari.

Cea mai mare parte a pachetului salarial consta dintr-un bonus in actiuni cu valoare de circa 35 milioane de dolari, potrivit unui document transmis bursei din SUA.

Mayer a primit si alte beneficii in valoare de peste 40.000 de dolari, intre care servicii de securitate si asigurare de viata.

Yahoo a apelat la Mayer, fost vicepresedinte Google, in iulie anul trecut, dupa o serie de schimbari la nivelul managementului.

Noul sef al s-a concentrat pe recrutarea si pastarea angajatilor talentati, precum si pe achizitii si noi produse pentru transformarea companiei intr-un concurent mai puternic pentru Google si Facebook.

Actiunile Yahoo au crescut cu 59% incepand cu 17 iulie, data la care Mayer a preluat postul de director general.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri