Wienerberger, cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania, a lansat prima aplicatie mobila din tara noastra dedicata utilizatorilor de smartphone sau tablete, care se afla in procesul de planificare sau constructie a unei case. Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare iOS si Android, fiind disponibila in AppStore si Google Play.
Aplicatia 123Casa!, este disponibila gratuit in AppStore si Google Play pentru toti utilizatorii de smartphone si tableta cu sistem de operare Android si iOS.

123Casa! de la Wienerberger este un instrument specializat in calcularea necesarului de materiale de zidarie, estimarea costului sau a duratei constructiei.

Meniul aplicatiei este structurat pe 6 categorii, fiecare detaliind o etapa importanta in procesul de constructie a unei locuinte.

Aplicatia este utila atat in alegerea solutiilor optime de zidarie cat si pentru identificarea pasilor si timpilor necesari constructiei.

Consilierul virtual de la Wienerberger este util in egala masura specialistilor in constructie si arhitectilor, oferind un maximum de eficienta si acuratete locuintei proiectate.

123Casa! este un proiect al Wienerberger Romania care calculeaza necesarul de solutii pentru constructie doar folosind produse ale companiei austriece.

Wienerberger Sisteme de Caramizi este cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania.

Compania detine in acest moment trei unitati de productie la nivel local. Fabricile detinute de companie in acest moment sunt localizate in Gura Ocnitei – Dambovita, Sibiu si Triteni Cluj.

Wienerberger a intrat pe piata din Romania in anul 1998. In acest moment este unul dintre cei mai mari investitori din domeniul productiei de materiale de constructii. Principalele produse sunt sistemele de zidarie din gama Porotherm si Terca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri