Updivision, o companie romaneasca de dezvoltare web si publicitate, anunta lansarea UpYourTime, prima aplicatie online dedicata managementului timpului, special creata pentru freelanceri, antreprenori si firme mici. Aplicatia a fost gandita pentru a-i ajuta pe oamenii de afaceri, dar si pe angajatii lor, sa-si cuantifice exact orele lucrate si sa determine astfel, mai usor, profitabilitatea proiectelor in care sunt implicati.
“Ideea crearii acestui software s-a nascut dintr-o nevoie proprie a agentiei noastre de a afla cat de profitabili sunt clientii nostri si care este raportul de ore facturabile versus ore nefacturabile. Nu gaseam nimic romanesc sau strain, care sa corespunda cerintelor noastre, asa ca am creat un soft special”, a declarat Eugen Tudorache, directorul tehnic si unul dintre cei doi fondatori ai Updivision.

Lansarea oficiala a UpYourTime are loc dupa un an de lucru.

“Investitia totala in noua aplicatie se ridica la 10.000 de euro si ne asteptam ca pentru primul an sa avem cel putin 500 de utilizatori”, a adaugat cofondatorul Updivision.

Targetul principal UpYourTime sunt persoanele cu profesii liberale si angajatii din firmele care au pana la 100 de salariati, mai exact, toti profesionistii a caror resursa principala este timpul, iar gestionarea lui eficienta se traduce direct in profit. De asemenea, un avantaj important al aplicatiei este ca se pot crea si modele personalizate, la cerere, pentru a corespunde exact sistemului de lucru intern al oricarei companii.

Avantajele principale ale aplicatiei constau in rapiditate si in faptul ca functioneaza exclusiv online. Practic, cei interesati se pot conecta la aplicatie de pe orice calculator sau tableta, luandu-le mai putin de cinci secunde ca sa introduca o activitate, datorita modului de folosire tipic Excel. Mai mult decat atat, sistemul este prevazut si cu cronometre pentru activitatile desfasurate si pontaj pentru sesiuni de munca multiple. De asemenea, sunt disponibile si statistici relevante pentru angajati si manageri si se pot realiza preluari de date direct in Excel.

Updivision este o companie romaneasca de dezvoltare web si publicitate, care lucreaza pentru clienti de pe sase continente si din mai multe industrii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri