Investitiile publicitare globale in TV si Radio continua sa scada, ramanand relativ constante in TV si Internet. Oportunitatea majora este reprezentata de mediul mobile, conform celui mai nou raport Internet trends al KPCB.

80% din proprietatile online sunt din SUA, cel mai traficat domeniu fiind Google. Acesta este urmat de site-urile Microsoft, Facebook si apoi Yahoo. Wikipedia se situeaza pe locul 5.

Cota de piata a sistemelor de operare mobile din SUA a explodat intre 2005 si 2012. In 2005, Symbian al companiei finlandeze Nokia avea o cota de piata de peste 60%, in 2012 coborand sub 10%, “ingropat” sub Android si iOS.

Raportul, care are peste 110 slide-uri, prezinta informatii despre numarul de fotografii incarcate zilnic si platformele pe care utilizatorii le prefera, device-uri ale viitorului, evolutia retelelor sociale sau traficul de pe terminale mobile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri