Presedintele tarii considera ca feedback-ul de pe Facebook sau alte retele sociale sunt benefice, indiferent daca sunt comentarii pozitive sau negative. “Nu-mi plac cele vulgare, dar cele negative, le iau ca atare. Nu trebuie sa te feresti de ele, pentru ca a te feri de astfel de mesaje inseamna ca nu ai imaginea clara”.
Declaratiile presedintelui au fost date in fata unei sali cu cateva zeci de fani ai paginii sale de pe Facebook, joi dupa-amiaza. El a raspuns intrebarilor din public, timp de o ora.

Intrebat daca, urmare a feedback-ului primit online, presedintele a luat actiuni concrete, Traian Basescu nu a ezitat sa raspunda afirmativ.

“In ultima vreme, de exemplu, mi se atrage atentia ca am abandonat mesajul national in discursul meu politic, ceea ce a fost o greseala. Eu l-am considerat implicit, nu am considerat ca un presedinte trebuie sa convinga poporul ca este atasat valorilor nationale. Reactia mea a fost sa revin la o tusa de mesaj national – este doar un exemplu, dar sunt si altele”.

Citeste maine un material amplu despre declaratiile lui Traian Basescu, cat de mult se implica el in social media, daca agreaza “libertatea de pe Internet” sau ce actiuni concrete ia dupa ce urmareste reactiile online la adresa lui.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri