PC Garage, unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania se afla in plin proces de relocare, la finalul acestei luni urmand sa paraseasca actualul sediu situat in zona Alba-Iulia din Bucuresti.
Conform unei postari de pe blogul magazinului online, PC Garage isi va reloca birourile impreuna cu showroom-ul in zona Timpuri Noi din Capitala, foarte aproape de statia de metrou cu acelasi nume la finalul acestei luni.
Motivul, sustin reprezentantii companiei, este ca indiferent in ce cartier al Bucurestiului ar locui, lucra sau invata, in zona Timpuri Noi clientii ar putea ajunge cel mai repede.
In noua locatie nu va lipsi nici zona dedicata pasionatilor de jocuri, denumita de companie “Gaming Corner”.
Pentru PC Garage, mutarea in sediul din Timpuri Noi va fi cea de-a patra relocare a companiei inca de la infiintarea sa, din 2005.
PC Garage face parte din grupul de firme FIT Distribution, detinut de catre antreprenorul roman Marius Ghenea, cu afaceri de circa 25 de milioane de euro in 2011, conform raportarilor din Ministerul de Finante. La nivelul anului 2011, afacerile PC Garage s-au situat la circa 2 milioane de euro.
Principalii concurenti ai PC Garage pe piata de comert online sunt eMag.ro, Evomag.ro sau Cel.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri