Site-ul american Netflix, care difuzeaza fisiere video la cerere, a anuntat luni ca a incheiat un acord cu studiourile DreamWorks, care vizeaza productia de seriale originale cu personaje din francizele cinematografice "Shrek", "Madagascar" si "Kung Fu Panda", informeaza AFP, citat de Mediafax.
Reprezentantii platformei Netflix au anuntat ca acesta este cel mai important acord semnat vreodata in domeniul creatiei de seriale originale. Acordul vizeaza peste 300 de ore de programe.
Totodata, va fi pentru prima data cand personaje create de DreamWorks vor fi introduse in seriale televizate.
Netflix va difuza noile seriale in exclusivitate incepand de anul viitor, in 40 de tari in care aceasta platforma este prezenta (in special in America de Nord si America de Sud, dar si in tarile din nordul Europei).
Netflix mizeaza tot mai mult pe acorduri exclusive cu studiourile hollywoodiene si pe productia propriilor seriale originale, asa cum a facut la inceputul acestui an cu serialul "House of Cards", salutat de criticii de specialitate, sau, si mai recent, cu o continuare a serialului "Arrested Development", considerata insa mai putin reusita.
Toate aceste proiecte permit platformei Netflix sa se diferentieze de ceilalti concurenti, deveniti tot mai agresivi, precum distribuitorul online Amazon, care isi dezvolta masiv serviciile video online.

Sursa foto: hdwallsize.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri