Gara de Nord are pagina de Facebook si tabela sosiri - plecari disponibila online si actualizata din minut in minut, oferind date complete despre rangul si numarul trenului, linia de sosire sau plecare, ruta de calatorie, ora de sosire/ plecare, precum si minutele de intarziere.
Sistemul online de informare a calatorilor http://www.cfr.ro/webcam.php este actualizat din minut in minut si ofera date complete despre rangul si numarul trenului, linia de sosire sau plecare a trenurilor, ruta de calatorie, ora de sosire/plecare, precum si minutele de intarziere, anunta Mediafax.

In perioada de proba a acestui proiect (19 - 25 iunie 2013), pagina a inregistrat peste 9.000 de accesari directe.

Pagina de facebook a Garii de Nord www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti a fost creata pentru publicul larg, pentru toti cei care doresc sa cunoasca Gara de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic si cultural.

Gara de Nord este cea mai mare statie de cale ferata din tara, unde zilnic sosesc si pleaca peste 200 de trenuri si care deserveste in medie 20.000 de pasageri pe zi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri