Farmaciile Dona au lansat prima aplicatie a unei retele de farmacie din Romania destinata smartphone-urilor. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play si iTunes, bugetul pe anul acesta fiind de circa 15.000 euro, conform oficialilor lantului de farmacii.
Clientii Dona vor avea acces la baza de produse din intreaga retea de unitati farmaceutice, in functie de orasul de resedinta. Prin navigarea in aplicatie, acestia pot verifica daca un anumit produs se gaseste in stoc, putand fi totodata indrumati spre cea mai apropiata farmacie. Prin intermediul acestei aplicatii, clientii vor putea telefona direct unei anumite farmacii, vor putea utiliza cardul de fidelitate folosind direct smartphone-ul sau pot afla informatii despre promotii si partenerii Dona.

“Aplicatia are rolul de a imbunatati interactiunea clientului cu farmacia. Este usor de utilizat si informatiile sunt foarte utile, mai ales pentru pacientii care au nevoie de anumite medicamente putin mai greu de gasit in farmacii sau de produse in regim de urgenta”, a explicat Ana Maria Petculescu, director de marketing farmaciile Dona.

Farmacriile Dona are peste 1500 de angajati si numara peste 220 de farmacii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri