La doua luni de la lansarea oficiala, platforma WWTV, serviciu de tip online video-on-demand- introduce componenta TV online. WWTV ofera mobilitate utilizatorilor ce nu doresc sa fie constransi de necesitatea unui televizor fizic, prin intermediul unui continut de filme on demand si posturi TV, ce pot fi urmarite in deplina legalitate.
Platforma online WWTV.ro ofera spre vizionare, pentru inceput, un numar total de 21 de canale ce pot fi accesate de pe orice tip de dispozitiv-fix sau mobil. Grila cuprinde un continut variat, potrivit oricaror interese, avand posturi generaliste, de stiri, muzica, posturi regionale etc. Acestea pot fi vizionate aproape instantaneu, cu usurinta, din confortul caminului oricarui utilizator sau chiar din vacanta.

Posturile TV pot fi accesate de catre toti utilizatorii inregistrati ai platformei. Odata cu lansarea acestui serviciu, WWTV ofera pachetul TV in mod gratuit pentru o perioada de 3 luni (pana la data de 1 octombrie), atat utilizatorilor inregistrati, cat si celor care se vor inregistra in urmatoarea perioada.

In acest moment, pana la 1 octombrie, posturile TV pot fi accesate de pe orice dispozitiv fix sau mobil, ce are ca sistem de operare iOS, Android, Windows sau Mac. Spre deosebire de filmele disponibile pe platforma, care pot fi vizionate la o calitate DVD de 1 Mbit/sec, TV-ul este redat in doua calitati, in functie de conexiunea la internet a fiecarui utilizator.

Pe dispozitivele fixe (PC si MAC), calitatea vizionarii unui post TV poate fi reglata manual de catre utilizator, in timp ce pentru dispozitivele iOS si Android, player-ul are integrata o componenta de adaptive streaming ce reda continutul doar in functie de viteza conexiunii la internet. Acest aspect asigura un stream constant la calitatea maxima posibila in contextul conexiunii existente in acel moment.

Platforma WWTV - serviciu de tip online video-on-demand - a fost lansata la inceputul lunii mai a acestui an, oferind pentru inceput utilizatorilor un numar total de 59 de filme ce pot fi accesate in deplina legalitate, contra cost. In acest moment, continutul video cuprinde circa 70 de filme si 21 de posturi TV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri