Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, a lansat aplicatia i-Asigurare prin care utilizatorii pot alege de acum polita RCA, precum si asigurarile pentru locuinta si calatorie in strainatate, direct prin telefon. Aceasta este disponibila pentru utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android si iOS.
i-Asigurare permite utilizatorilor sa compare tarifele oferite de mai multe companii importante de asigurare de pe piata romaneasca si sa achizitioneze o polita direct din aplicatie, iar plata se efectueaza prin intermediul cardului bancar.

De asemenea, tot prin intermediul aplicatiei, posesorii de telefoane inteligente pot solicita si o oferta CASCO pentru automobilul lor. Mai mult, fiecare utilizator isi poate seta o serie de alerte utile, pentru momentul expirarii politei de asigurare, scadenta ratelor, expirarea Inspectiei Tehnice Periodice (ITP) sau a rovinietei.

Vodafone Romania isi extinde portofoliul de aplicatii mobile cu o noua solutie utila, dezvoltata in parteneriat cu i-Tom Solutions. Serviciile de ofertare, emitere si livrare pentru politele din aplicatia i-Asigurare sunt oferite prin intermediul firmei Broker Virtual.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 404 de milioane de clienti, la 31 martie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

Link download: Android / iOS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri