In perioada 19-20 septembrie 2013, la Dublin, va avea loc “Masterclass on Tour”, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul marketingului digital si social media din Europa. In Romania, accesul la eveniment este facilitat de asociatia IAB Romania.

Reprezentantii celor mai puternice companii digitale la ora actuala – Facebook, Twitter, Google, HubSpot, Marketo, Acquia si LinkedIn – vor sustine in Irlanda 7 workshopuri intensive a cate 90 de minute. Grupele de participanti vor participa prin rotatie la fiecare din aceste seminarii. La eveniment sunt asteptati specialisti in marketing, social media si comunicare digitala din intreaga Europa.

Masterclass-ul va furniza informatii importante despre:

• cum ajuta digital & social media marketing strategia de dezvoltare si comunicare a companiei;
• cum poate fi maximizata performanta de business prin utilizarea acestor canale;
• cum se poate sustine si incuraja implicarea angajatilor in companie prin canalele de social media.

Programul este destinat specialistilor in Marketing, PR, Advertising, Digital Marketing si e-Commerce (atat din partea agentiilor, cat si a clientilor), care doresc sa integreze cat mai eficient un plan de social media marketing in strategia de business. Participantii vor primi un certificat de participare semnat de cele 7 companii organizatoare.

Costul total al seminariilor si workshopurilor din cadrul Masterclass on Tour este de 1.495 de euro si include toate cheltuielile aferente (transport, cazare, mesele principale). In Romania, accesul celor interesati la eveniment se poate face prin intermediul IAB Romania, care ofera in exclusivitate membrilor sai un discount de 500 euro la taxa de participare.

Inscrierile se fac pana la data de 22 august. Mai multe informatii despre programul evenimentului gasiti aici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri