MindMagnet, agentie autohtona care ofera solutii software dedicate companiilor, anunta lansarea departamentului de marketing specializat pentru comertul online din Romania. Astfel, incepand din luna august, magazinele online pot externaliza catre MindMagnet departamentul de marketing, avand astfel acces la instrumente, tactici si campanii dedicate.
In Romania exista un numar de peste 4.000 de magazine online, dintre care, conform analizei MindMagnet, mai bine de 60% dintre ele nu au o strategie de marketing online eficienta, neputandu-si astfel exploata la maxim potentialul de piata.

Noul departament deschis de catre MindMagnet ajuta la eficientizarea bugetului de marketing al unui magazin online, spun oficialii MindMagnet. Prin externalizarea serviciilor de marketing catre MindMagnet, clientii pot avea acces la un pachet ce include servicii de PR, Social Media, E-mail Marketing, cercetare de piata si campanii Pay Per Click.

“Externalizarea devine o tendinta a industriei. Intrucat industria comertului electronic este in continua si totodata alerta crestere, devine tot mai important pentru magazinele online sa opteze pentru servicii profesioniste de marketing pentru a mentine si a creste vanzarile. Ne asteptam ca, pana la finalul anului, sa ajungem la un numar de 50 de magazine online care isi vor externaliza activitatile catre noi” a declarat Sandu Babasan, CFO MindMagnet.

Serviciul de marketing MindMagnet va ajuta magazinele online sa atraga noi vizitatori prin oferte si promotii, sa isi transforme vizitatorii in clienti, sa ii fidelizeze pe acestia din urma si sa previna abandonarea cosului de cumparaturi prin optimizarea procesului de CheckOut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri