A trecut peste un an de cand listarea ServiceNow a salvat practic de una singura piata IPO-urilor de dupa Facebook. In iunie 2012, cu un pret de deschidere de 18$/actiune, compania era evaluata la 2 miliarde de dolari.
Asta in conditiile in care veniturile anuale ale companiei nici nu atingeau 100 de milioane de dolari.

In prezent, actiunile companiei de cloud ServiceNow se tranzactioneaza la 45$, ducand la o evaluare de aproape 6 miliarde de dolari.

Acest lucru plaseaza firma in top cinci cele mai valoroase companii de cloud computing din lume, listate pe bursa.

La vremea IPO-ului, ServiceNow, care ofera aplicatii in cloud, a fost considerata dovada ca industria tehnologica se afla intr-o “noua bula”.

Se pare insa ca analistii s-au inselat si ca ServiceNow este viitorul Salesforce.com, a spus Frank Slootman, CEO al comapniei, pentru Business Insider.

Recent, compania a anuntat pentru prima oara venituri de 102 de milioane de dolari intr-un singur trimestru. Analistii se asteptau la venituri de 97,4 mil. de dolari.

Citeste intreg materialul pe BusinessInsider.com.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri