Stii tipologia. Si-a creat cont de Facebook in 2009 dar nu s-a mai atins de el de atunci. Fara poza de profil, fara update al statusului. Ocazional, apar cateva fotografii cu el tag-uit, dar oare chiar primeste notificarile?
Sau: sta tacuta, nu “ii plac” lucruri si in mod clar nu comenteaza. De fapt, nu scrie mai nimic, preferand sa “se plimbe” pe Facebook si sa-i “spioneze” pe altii, in tacere, judecandu-ti fotografiile, in gand.

Fiecare om are stilul sau de a interactiona pe Facebook, insa infograficul de la Optify subliniaza ca exista, in mod clar, tipologii comportamentale – de la gamer la “hartuitor” si tot ce se afla intre acestea.

Pentru ca business-urile sa poata spera sa atinga potentialul maxim de advertising, identificarea si targetarea clara a tipurilor de utilizatori este importanta.

Iti suna familiar tipologiile de mai jos? Daca te identifici sau, din contra, faci nota discordanta cu oricare dintre acestea, spune-ne in comentarii.



Sursa foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri