Cei doi cofondatori ai YouTube au lansat MixBit, o platforma video mobila care, in loc sa se prezinte ca o retea sociala se axeaza pe crearea de mixuri, editare si combinatii video. Lungimea clipurilor variaza de la cateva secunde pana la 68 de minute si toti utilizatorii pot utiliza fragmente din alte clipuri pentru a crea unele noi, scrie presa internationala.
A crea clipuri in MixBit este similar cu a fotografia la un eveniment – realizezi fotografii si ulterior le editezi, asigurandu-te ca ai destul continut inainte de a parasi evenimentul. In cazul MixBit, utilizatorii imprima clipuri de pana la 16 secunde si le salveaza in telefon.

Dupa eveniment, procesul de editare poate incepe. MixBit permite sa le sortezi, editezi si lipesti, astfel incat sa aiba sens si legatura intre ele. Pana la 256 de clipuri pot fi alaturate. La final, poti impartasi rezultatul pe Twitter, Facebook, Google+ si MixBit.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri