A fi renumit(a) nu este un lucru usor. A tine pasul cu like-urile si comentariile fanilor pe retele sociale este, intr-adevar, o greutate. De aceea Facebook are in plan sa usureze aceasta “munca” si va lansa o aplicatie special conceputa pentru vedete.
Facebook a declarat pentru All Things D ca testeaza cateva optiuni mobile construite pentru a ajuta persoanele publice sa interactioneze cu fanii.

“Personalitatile vor putea folosi aceste instrumente pentru a urmari mai usor Paginile Facebook, monitorizand mai usor ce spun fanii despre ei”.

Facebook concureaza cu Twitter in incercarea de a atrage fiecare mai multa atentie vedetelor si Twitter, in mare parte, a castigat. Este relativ usor pentru o vedeta sa raspunda pe Twitter si sa poata urmari sirul comentariilor. Aceeasi experienta nu a fost realizata pe Facebook.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri