Agentia de software MindMagnet din Cluj-Napoca tinteste anul acesta afaceri de circa 750.000 de dolari, in crestere cu circa 15% fata de 2012, conform oficialilor companiei. Compania mizeaza, pe langa alte proiecte, si pe aplicatia CashControl care a atras in ultimele 20 de luni peste 30.000 de utilizatori romani.
Aplicatia permite utilizatorilor sa isi monitorizeze veniturile si cheltuielile prin intermediul aplicatiei web si mobile de management financiar personal. Prin intermediul aplicatiei CashControl, utilizatorii înregistrati isi pot supraveghea toate cheltuielile, veniturile, facturile si ratele la împrumuturi pentru a putea urmari ce se intampla in mod real real cu bugetul personal.

Aplicatia are o varianta free, limitata, si una premium, care costa 3,75 euro/luna. Rata de conversie din useri free in useri pro se apropie de 1%, conform companiei.

“CashControl vine cu un set de functionalitati specifice (multi-moneda, cheltuieli defalcate, previziuni, obiective de economisire, etc.) mult mai bine adaptate nevoilor utilizatorilor non-US decat celelalte aplicatii concurente. Pe langa varianta in limba engleza, CashControl este deja disponibil in romana si spaniola si va fi in curand disponibil si in franceza, germana, italiana si portugheza pentru a se apropia si mai mult de nevoile utilizatorilor internationali”, spun oficialii companiei.

Consideri ca astfel de aplicatii sunt utile? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri