Din septembrie, Shuja Shaikh, fost co-proprietar si CEO Kubis, este noul Managing Partner al agentiei Infinit. Echipa de top management a agentiei este completata si de noul manager al departamentului de Client Service, Alice Gavril.

Cu peste 15 ani de experienta, Shuja Shaikh a coordonat activitatea mai multor companii, atat din Romania, cat si din Statele Unite.

Cu peste noua ani de experienta in agentii full service, Alice Gavril aduce la Infinit cunostintele si expertiza acumulate in coordonarea campaniilor de comunicare, atat pentru pentru clienti nationali, cat si internationali, din industrii precum retail, FCMG, telecomunicatii, telefonie mobila, media, banci si sigurari sau ONG.

Infinit Solutions Agency este una dintre cele mai mari companii independente de online din Romania, dispunand de resurse in-house de creatie, strategie, design, web&mobile development, media si intretinere ecosisteme online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri