Valentin Radu, asociat RCA Ieftin si cofondator Marketizator, considera ca antreprenorii romani sunt prudenti si au o mare carenta de informatie si autoeducare. “Eu am niste ore sfinte, de citit. Acelea sunt, nu le modific, nu ma «ating de ele»”, a spus Valentin Radu, la emisiunea Start-up wall-street.ro de la Radio Lynx.

Daca “hrana informationala” este precara, si rezultatul va fi fara o baza solida, spune el, indemannd astfel antreprenorii sa citeasca cat mai mult carti de business.

Marketizator.com, proiect despre care a scris si wall-street.ro, a fost inclus intr-un accelerator antreprenorial din Berlin. “Experienta internationala a fost foarte buna pentru noi intrucat ni s-a validat produsul. Investitorii au primit foarte bine proiectul nostru”, continua el.

Primele intrebari adresate de investitori au fost daca produsul adreseaza o nevoie reala si daca oamenii si-au dat seama de acest lucru, dupa care se axau pe zona de echipa. “Prima oara este ideea, apoi echipa”.

Afla mai multe despre planurile antreprenorului precum si sfaturi si decizii importante pe care a trebuit sa le ia din inregistrarea emisiunii Start-Up Wall-Street, moderata si realizata de Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri