Pe masura ce smartphone-urile devin din ce in ce mai raspandite, oamenii intra din ce in ce mai des pe retele sociale, trimit email-uri si intra pe Web, conform unui nou raport al Pew Research Center.

Conform raportului

, 63% dintre adultii americani ce detin un telefon mobil il folosesc pentru a intra pe Internet, dublu fata de 2009. 21% dintre respondenti au subliniat ca folosesc mai des telefoanele pentru a intra pe Internet decat laptop-urile sau desktop-urile.

Pew estimeaza ca 91% dintre americani au terminale mobile. In 2012, 55% dintre utilizatori au folosit telefoanele pentru a intra online si in 2009 doar 31% faceau acest lucru.

Grupul de varsta care acceseaza cel mai des Internetul de pe terminale mobile este cel cuprins intre 18-29 de ani (85%), acestia au in general studii superioare si sunt locuitori din zone urbane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri