Retailerul Mega Image, parte a grupului franco belgian Delhaize si operatorul celui mai extins lant de supermarketuri de pe plan local, va intra pe zona de livrari la domiciliu, inclusiv comanda online, lucru anticipat de wall-street.ro inca din luna iunie.

Pana in prezent nu se cunosc informatii suplimentare privind intrarea Mega Image pe segmentul livrarilor la domiciliu, oficialii companiei spunand ca inca nu exista o data precisa de la care serviciul va deveni activ. Comanda se va putea face online sau pe telefonul mobil.

Compania a anuntat acest lucru odata cu inaugurarea primului magazin AB Cool Food care are exclusiv produse congelate. Pe site-ul oficial al noului magazin poate fi deja consultat un catalog de produse, alaturi de preturile aferente, lucru care indica intrarea iminenta pe zona de livrari la domiciliu.

Pe de alta parte, site-ul Mega Image pare inca incomplet din acest punct de vedere, nefiind listate toate produsele disponibile, intr-un format facil.

Doua modele de business posibile

Compania ar putea sa adopte modelul de business al Carrefour-Online, care livreaza produsele prin intermediul propriului site si al unei companii de curierat sau sa se afilieze unui alt retailer, precum eMag.ro, care gazduieste pe site mai multe alte terte magazine intr-un sistem similar cu cel facut faimos pe plan global de Amazon.com.

Pana in prezent, oficialii companiei nu au oferit informatii suplimentare. wall-street.ro va va tine la curent cu evolutia proiectului Mega Image si AB Cool Food.

wall-street.ro a anuntat, in exclusivitate, si intrarea iminenta a Praktiker pe zona de livrari la domiciliu. Citeste aici mai multe informatii.

Mega Image este cea mai mare retea de supermarketuri din Romania, care cuprinde 250 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (150) si Shop&Go (100).

Anul trecut, Mega Image a obtinut un profit de 3,5 ori mai mare decat in 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifra de afaceri cu 44% mai ridicata, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).

Principalii competitori ai Mega Image sunt Profi, Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Selgros si Metro.

Ai achizitiona produse de la Mega Image, stand acasa? In ce conditii? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri