Online Business School, platforma gratuita de e-learning dedicata managerilor de IMM-uri, lanseaza aplicatia interactiva BizMarket, platforma de colaborare online care permite schimbul de informatii si expertiza intre companiile din Romania, indiferent daca acestea au un cont Online Business School sau nu.

Platforma ofera utilizatorilor acesteia posibilitatea de a-si promova gratuit produsele si serviciile, de a publica oportunitatile de cariera din cadrul companiilor lor, dar si de a interactiona in sectiunea “Forum”, construind astfel o comunitate de afaceri. Platforma este disponibia gratuit si pentru persoanele fizice, pe baza de inregistrare.

Noua sectiune este integrata in platforma www.bizschool.ro si este accesibila la adresa www.biz-market.ro; la acest moment, peste 700 de companii prezente pe platforma Online Business School sunt inregistrate pe BizMarket.

Aplicatia Biz Market este conceputa pentru a deveni un instrument folositor managerilor de IMM-uri si micilor antreprenori pentru cresterea nivelului de expertiza, venind ca o completare a setului de cursuri, webminarii si simulari disponibile pe platforma Online Business School. In acest moment, in catalog sunt diponibile peste 100 de cursuri, cel mai nou curs video avand ca tema marketingul antreprenorial. Cele mai populare cursuri si simulari sunt: “Imbunatateste-ti abilitatile de vanzare”, “Cum sa comunicam cu un manager dificil” si “Managementul Timpului”.

Online Business School face parte din proiectul dezvoltat cu finantare din partea Uniunii Europene, “Imbunatatirea competitivitatii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil” (ICIMM). Prin intermediul acestui proiect, persoanele cu functii de conducere din companiile mici i mijlocii din Romania beneficiaza gratuit de cursuri de formare si indrumare pentru dezvoltarea afacerilor si aptitudinilor profesionale. Participarea la Online Business School este deschisa pentru orice manager roman dintr-o companie cu pana la 250 de angajati din zonele urbane si rurale.

Platforma de e-learning www.bizschool.ro este dezvoltata, lansata si operata de Romtelecom, Bluepoint IT Solutions si OTE Academy.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri