Comenzile realizate online din restaurantele PizzaHut Delivery vor depasi 10% din total anul viitor, conform lui Mark Hilton, CEO al brandurilor Yum! care includ nume precum KFC, Pizza Hut sau patiseriile Paul.

In prezent, circa 5-7% din comenzi se realizeaza online, de pe pagina restaurantelor PizzaHut Delivery.

“Romanii sunt inca reticenti in a comanda online, insa tendintele indica in mod clar o crestere a comertului realizat pe Internet”, subliniaza Hilton, pentru wall-street.ro.

PizzaHut Delivery deserveste 1 mil. de clienti anual. Pastrand ponderea de 5-7% de anul acesta, inseamna ca circa 70.000 de romani comanda produse de la restaurant pe Internet.

“Nu avem in plan in viitorul previzibil sa includem aceasta posibilitate pentru alte branduri Yum!, avand in vedere ca este un model traditional, de succes in aceasta forma”, completeaza managerul.

In prezent, KFC are 50 de restaurante (plus unul in Moldova), 26 Pizza Hut – dintre care 10 Pizza Hut Delivery (PHD), 10 Paul, 5 Cinnabon si un Hard Rock Café.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri