Numarul de utilizatori ai retelei sociale Google+ a crescut cu 58% in lunile recente, atingand 300 de milioane de utilizatori activi, in crestere de la 190 de milioane in mai, conform lui Vic Gundotra, head of social la Google.

Google incarca de asemenea 1,5 miliarde de fotografii pe saptamana si acest numar creste “la o rata incredibila”, a subliniat oficialul companiei americane.

El nu a spus cate dintre aceste fotografii sunt incarcate pe Google+ insa Bradley Horowitz, vice presedinte de management la Google+, a spus ca “intr-un numar foarte mare”.

Google+ lupta impotriva Facebook inca de la lansarea serviciului, in 2011.

Aceasta din urma retea are peste 1 miliard de utilizatori activi, in timp ce Twitter doar peste 230 de milioane.

Pe de alta parte, Google nu se axeaza pe construirea celei mai mari retele sociale din lume. Google+ este de asemenea un instrument important pentru companie de a identifica si autentifica utilizatori pe toate serviciile lor, inclusiv cautare, Gmail si YouTube, a spus Horowitz. Acest lucru ajuta compania de a servi reclame mai potrivite pentru fiecare utilizator.

“Scopul Google+ este de a face toate serviciile Google mai bune, inclusiv la nivel de reclame”, a subliniat Horowitz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri