Numarul de contribuabili din Sectorul 3 care pot plati taxele si impozitele locale online cu cardul prin www.ghiseul.ro s-a dublat in trei luni, la peste 10.000 de persoane, conform Primariei Sectorului 3.

Sub sloganul „Activeaza-ti contul pe ghiseul.ro si ai numai de castigat”, Primaria Sectorului 3 prin Directia de Impozite si Taxe Locale, cu sprijinul Visa Europe si Banca Transilvania, desfasoara in perioada 1 august - 31 decembrie 2013 o campanie de informare si promovare a platilor cu cardul prin www.ghiseul.ro, pentru a sustine inregistrarea contribuabililor pe aceasta platforma.

Aproape 5.400 de contribuabili din Sectorul 3 au venit la sediile DITL si au ridicat datele de acces (utilizator si parola) pentru www.ghiseul.ro in primele trei luni de desfasurare a campaniei. Dintre acestia, peste 1.500 de persoane si-au activat deja contul de utilizator prin schimbarea parolei initiale, iar aproape trei sferturi dintre acestea au varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani.

„Am observat ca aproape 40% din totalul platilor online din aceasta perioada au fost realizate de persoane nou inregistrate in sistem. Adica aceste persoane au venit la sediile DITL, dar au preferat sa plateasca online cu cardul fara comision intrucat au inteles beneficiile oferite de ghiseul.ro: siguranta, rapiditate, confort”, a declarat Iulian Ilie, director Directia de Taxe si Impozite Sector 3.

Principalul avantaj al platii impozitelor si taxelor locale online cu cardul prin ghiseul.ro este faptul ca tranzactiile pot avea loc oricand si de oriunde. Astfel, in perioada 1 august – 31 octombrie, peste 10% dintre platile pe ghiseul.ro aferente Primariei Sectorului 3 au fost realizate din afara Bucurestiului si peste 5% din strainatate. 0ai mult, utilizatorii platformei ghiseul.ro stau in medie aproximativ 4 minute inregistrati in sistem, timp in care afla informatii detaliate privind obligatiile de plata si pot sa le achite direct pe internet cu cardul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri