Cel mai nou instrument de promovare a municipiului Sibiu - City App - va fi lansat la Targul de Turism al Romaniei, aplicatia cuprinzand informatii despre evenimentele culturale din oras, dar si despre locurile de cazare, restaurante si obiective turistice, transmite Mediafax.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca reprezentantii municipalitatii vor participa la Targul de Turism al Romaniei de la Bucuresti, unde va fi lansata aplicatia Sibiu City App.
Aplicatia este deja disponibila pentru dispozitive tip smartphone si este cel mai nou instrument de promovare a municipiului Sibiu.
Potrivit datelor oferite de reprezentantii Primariei Sibiu, aplicatia este structurata pe 11 sectiuni, cea mai vasta fiind cea a evenimentelor culturale, care sunt introduse dupa tipul de eveniment: festival, film, expozitii, etc.
De asemenea, aplicatia contine informatii despre posibilitatile de cazare si despre restaurantele orasului, o sectiune destul de ampla fiind cea care se refera la obiectivele turistice ale orasului.
Potrivit oficialilor Primariei Sibiu, a fost, de asemenea, creata o sectiune dedicata celor sapte trasee tematice ale Sibiu Baroc Update.
Aplicatia are si o sectiune speciala destinata prezentarii ghizilor turistici si o sectiune in care sunt afisate punctele de informare turistica, dar si doua sectiuni de informatii utile. Una dintre acestea se refera la locurile de parcare (indicate pe harta), dar si la locurile unde se pot gasi tichete de parcare. Cea de-a doua se refera la mijloacele de transport public, traseele si programul lor de circulatie.
"Aplicatia este in proces continuu de actualizare. Fiecare nou eveniment cultural, fiecare modificare in programul celor deja anuntate, de fiecare data cand apare un restaurant sau un hotel nou sau o noua zona de parcare, toate acestea vor putea fi inserate in aceasta aplicatie chiar de catre respectivii operatori”, au spus reprezentantii Primariei Sibiu.
Potrivit acestora, aplicatia este disponbila in prezent pentru smartphone-uri, din 18 noiembrie va fi disponibila pentru tablete Android, iar din 23 noiembrie va putea fi accesata si de pe IPad.
Targul de Turism al Romaniei are loc intre 14 si 17 noiembrie la Bucuresti, Sibiul avand un stand de 80 de metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri