Asa cum sublinia joi si Iulian Stanciu, director general eMag.ro, la conferinta in care a anuntat informatii despre produsele si strategia Black Friday, majoritatea jucatorilor de pe piata locala vor organiza editia din anul acesta pe 22 noiembrie.

Black Friday 2013: strategia si promotiile cu care eMag si Flanco vor "sa rupa gura targului"

Black Friday 2013: strategia si promotiile cu care eMag si Flanco...

Exista insa si retaileri majori care vor organiza editia pe 29 noiembrie. Afla numele acestora intr-un articol viitor al wall-street.ro.

“Organizam Black Friday pe 22 noiembrie pentru a putea livra toate comenzile pana pe 1 decembrie, deci inainte de Ziua Nationala si inainte de Mos Nicolae. Mai mult, nu vrem ca angajatii nostri sa trebuiasca sa munceasca in perioada aceea”, a declarat Iulian Stanciu, general manager eMag.ro si Flanco.

Flanco va avea 150.000 de produse la pret redus, de trei ori mai multe decat in 2012. In weekendul 22-24 noiembrie, compania se asteapta la 1 milion de vizitatori, 180.000 de tranzactii si vanzari de 85 milioane de lei.

Citeste si:

eMag.ro vrea sa dubleze indicii, fata de anul trecut – eMag estimeaza 200.000 de comenzi in data de 22 noiembrie, peste 4 milioane de vizite si vanzari mai mari decat Flanco – 98 milioane de lei, intr-o singura zi.

Domo a confirmat astazi, pentru wall-street.ro, ca vor organiza Black Friday pe 22 noiembrie, fara sa ofere informatii suplimentare.

Contactati de wall-street.ro, oficialii Altex au spus ca nu comenteaza in prezent asupra datei evenimentului, spunand totodata ca o vor anunta oficial “in curand”. Altex nu a oferit nicio informatie suplimentara.

In curand vei putea citi pe wall-street.ro cand vor organiza principalele magazine din retail Black Friday si ce isi propun acestea.