Integrarea comentariilor de pe Google+ pe YouTube se pare ca nu a starnit doar nemultumirea utilizatorilor ci noul sistem a inundat platforma video cu comentarii spam – fix problema pe care spera sa o rezolve Google, scrie PCMag.com.

Problema nu a trecut neobservata de catre compania americana care a postat recent un post pe blog prin care empatiza cu utilizatorii YouTube. http://youtubecreator.blogspot.ro/

“De cand am lansat noua experienta de comentarii pe YouTube in urma cu doua saptamani, am primit foarte mult feedback in ceea ce priveste cresterea volumului de comentarii spam”, a notat YouTube.

“Desi noul sistem a si rezolvat multe probleme de spam, a introdus si noi oportunitati pentru a abuza de platforma video si cativa au abuzat de ele”.

YouTube nu a elaborat asupra planurilor de a elimina mesajele spam si nici cat de multe sunt venit de pe reteaua sociala Google+.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri