eMag.bg, filiala din Bulgaria a jucatorului autohton, organizeaza vineri Black Friday in tara vecina. Compania a generat vanzari de 2,5 mil. euro in primele patru ore ale evenimentului.

La ora deschiderii campaniei, pe site-ul eMAG.bg s-au aflat 45.000 de vizitatori online. „In primele patru ore, pe eMAG.bg s-au inregistrat 600.000 de vizite, din care 70.000 de pe mobil, reprezentand un record absolut pentru comertul online din Bulgaria”, spune Iulian Stanciu, general manager al companiei.

In primele cinci minute, au fost realizate 2.000 de comenzi on-line pe eMAG.bg. Acest numar a crescut la 15.000 in prima ora, timp in care valoarea comenzilor a depasit 1 milion de euro.

Principalii concurenti ai eMag sunt Altex, Domo (companie care activeaza si in Bulgaria – n.r.), precum si Cel.ro, Evomag.ro sau magazinele PCGarage Grup.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri