Mercador.ro lanseaza optiunea “Livrare cu verificare”, serviciu de expediere si deschidere a coletelor la livrare. Astfel, cumparatorul are posibilitatea de a verifica daca produsul comandat este conform cu descrierea de pe site si promisiunea vanzatorului. Serviciul “Livrare cu verificare“ este realizat in parteneriat cu firma de curierat Cargus.

Mercador.ro este primul site de anunturi din Romania ce faciliteaza utilizatorilor sai optiunea de verificare a coletului la livrare, inainte de a plati pentru produsul comandat. O miscare similara a fost realizata anul acesta de eMag.ro.

In cadrul platformei, vanzatorul poate acum sa expedieze prin acest serviciul special de curierat, contra unei taxe, produsul scos la vanzare, iar cumparatorul are dreptul sa deschida coletul si sa verifice timp de 5 minute continutul pachetului cand acesta ii parvine. Odata ce cumparatorul se asigura ca produsul primit corespunde cu cel comandat, va achita contravaloarea produsului, iar banii sunt returnati vanzatorului in siguranta.

“Mereu am incurajat intalnirea fata in fata dintre vanzatori si cumparatori, precum si verificarea produsului inainte de achizitionare pentru fi siguri ca acesta corespunde in totalitate cu anuntul de pe Mercador.ro si totodata pentru a asigura o experienta cat mai placuta. Insa, nu puteam ignora tranzactiile ce se realizeaza si la distanta. Astfel, am introdus serviciul Livrare cu verificare pe care Mercador.ro il lanseaza in premiera pentru o platforma de anunturi online“, mentioneaza Cristina Gheorghitoiu, business manager Mercador.ro.

Vanzatorul va comanda curierul direct de pe Mercador.ro si tot acesta va plati taxa in valoare de 25 de lei pentru colete de pana la 5 kg. Pentru a asigura o transparenta cat mai mare in utilizarea serviciului Livrare cu verificare pe Mercador.ro exista si un calculator al taxei de curierat. In cazul coletelor de peste 5 kg si a destinatiilor mai izolate se vor percepe alte taxe pe care vanzatorii le vor putea verifica inainte de a chema curierul.

Cumparatorul poate solicita vanzatorului sa utilizeze serviciul Livrare cu verificare pentru a verifica produsul inainte de a-l plati. “Incurajam cumparatorii sa solicite vanzatorilor deschiderea coletului la livrare. Acest nou serviciu a fost creat special pentru a asigura un plus de credibilitate vanzatorilor si pentru a oferi o garantie cumparatorilor la primirea produsului comandat”, continua Cristina Gheorghitoiu.

Mercador.ro afiseaza in prezent peste 1,5 milioane de anunturi, fiind platforma cu cele mai multe anunturi generaliste de vanzare, postate predominant de catre proprietari.

Principalii concurenti ai companiei sunt Tocmai.ro si Okazii.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri