SEQR, solutia care permite plata cu smartphone-ul, este disponibila acum si pentru achizitionarea de produse de pe PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania.

Dupa finalizarea cosului de cumparaturi, clientul trebuie sa selecteze optiunea de plata SEQR, sa scaneze codul QR de pe ecranul monitorului prin intermediul aplicatiei si sa valideze operatiunea cu codul sau PIN. Dupa aprobarea tranzactiei, are chitanta salvata pe telefonul mobil si accesibila mereu.

Utilizatorul nu trebuie sa introduca sau sa trimita nicio informatie legata de plata sau detaliile personale, procesul de cumparare simplificandu-se astfel semnificativ. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe App Store sau Google Play.

SEQR a fost lansata in octombrie 2013 in Romania impreuna cu GarantiBank, prima institutie financiara care pune la dispozitie aceasta facilitate clientilor sai. SEQR este cea mai sigura solutie de pe piata deoarece nu transfera niciodata informatii confidentiale intre client si comerciant. Aceasta conecteaza contul bancar al clientului cu casa de marcat sau cu platforma online de plata a comerciantilor prin intermediul unui cod QR. Locatiile in care se poate plati cu SEQR sunt afisate pe seqr.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri