Veniturile celui mai mare retailer online din China, Alibaba Group, au crescut cu 51% in trimestrul trei al anului trecut, pana la 1,78 miliarde de dolari, pe masura ce compania isi continua expansiunea, scrie presa internationala.

Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.

Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

Profitul in cele trei luni incheiate in septembrie 2013 au crescut cu 12% fata de trimestrul precedent, pana la 800 de milioane de dolari, conform datelor oferite pe Bursa de Yahoo, companie care detine 24% in Alibaba Group.

Anul trecut, compania chinezeasca a facut o serie de investitii pentru a-si consolida pozitia in afara sectorului eCommerce.

Alibaba a platit 586 mil. De dolari pentru 18% in Sina Weibo, serviciu similar cu Twitter. Totodata, compania a facut pasi importanti in plata mobila, prin Alipay.

Pe 11 noiembrie, o „vinere neagra” in China, tranzactiile au atins recordul de 5,77 miliarde de dolari pe platformele Tmall si Taobao ale Alibaba.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri