Incubatorul de afaceri cu activitati si in Romania Rocket Internet a atras noi fonduri pentru doua startup-uri eCommerce axate pe fashion, cu o investitie de 10 mil. de euro pentru Lamoda si 15 mil. de euro pentru Dafiti.

Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.

Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

Lamoda opereaza predominant in Ruzia si Kazakhstan in timp ce Dafiti are activitati in Brazilia, Argentina, Cile, Columbia si Mexic.

Sumele de bani au fost alocate de o ramura de investitii a Bancii Mondiale, IFC, o institutie care se axeaza in special pe sectorul privat, incercand prin investitii sa ajute la eliminarea saraciei extreme si sa promoveze prosperitatea.

Rocket Internet, prezenta pe piata locala prin serviciul de livrari mancare la domiciliu FoodPanda.ro, are 2.000 de angajati la Lamoda si peste 1.500 in Dafiti, in Brazilia, doua treimi dintre acestia fiind femei.

Citeste mai multe pe TechCrunch.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri