Grupul american de Internet Yahoo! a anuntat joi ca a identificat "un efort coordonat vizand sa obtina acces in mod neautorizat" la conturi din cadrul serviciului de mesagerie Yahoo Mail, relateaza AFP.

Lista numelor utilizatorilor si parolele utilizate pentru comiterea acestui atac au fost obtinute, probabil, de la un tert, afirma grupul pe site, precizand ca "nu detine probe potrivit carora acestea sa fi fost obtinute in mod direct" din sistemele sale.

Yahoo! anunta ca a adoptat imediat masuri in vederea protejarii utilizatorilor, cerandu-le sa isi schimbe parolele conturilor afectate, o masura ce are ca scop sa bloceheze viitoare atacuri, scrie Mediafax.

Grupul coopereaza cu fortele de ordine pentru a identifica si da in judecata autorii atacului, anunta Yahoo!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri