Papanasii, placintele cu fructe si clatitele conduc in topul deserturilor comandate de romani de Valentine's Day, atat separat, cat si ca optiune in meniurile de pranz, potrivit reprezentantilor platformei online pentru comenzi de mancare Foodpanda, scrie Mediafax.

Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.

Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

In prima parte a Zilei indragostitilor (14 februarie), aproximativ 45% dintre comenzile de mancare primite pe platforma online foodpanda includ si deserturi, procent care va creste odata cu comenzile pentru masa de seara, potrivit sursei citate.

De altfel, majoritatea celor aproape 200 de restaurante listate pe platforma au pregatit meniuri speciale dedicate indragostitilor, in care desertul este piesa de rezistenta.

Astfel, topul preferintelor este condus de placintele si tartele cu fructe, urmate de papanasi, clatite si tiramisu. Dulciurile mai elaborate, precum mousse au chocolat, creme brulee si panna cotta au fost, de asemenea, comandate in cursul zilei de vineri.

Reprezentantii platformei spun ca se asteapta in perioada urmatoare la o crestere generala a comenzilor, mai ales pe 1 si 8 martie, sarbatori care pot fi marcate cu cine romantice in doi, acasa. Restaurantele au pregatit de altfel deserturi speciale, precum tarta cu ciocolata si fistic, tort de catina cu portocale si bomboane cu cocos si ghimbir, se mai spune in comunicatul citat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri