Google a lansat un update major pentru utilizatorii Gmail de pe iOS, aducand background refresh pentru mail-uri, insa utilizatorii nu se arata prea incantati de schimbari, scrie TheInquirer.

Google a anuntat update-ul miercuri, dezvaluind ca Gmail pentru iPhone si iPad implementeaza functia de background refresh, care inseamna ca email-urile vor fi preluate si gata sa fie vizualizate imediat cum deschizi aplicatia.

Noul update necesita iOS 7 si utilizatorii vor trebui sa aiba activata functia de „background app refresh”. Cu toate acestea, multi nu par interesati de aceasta optiune, multi spunand in comentarii ca autonomia bateriei are mult de suferit.

Gmail pentru iOS implementeaza de asemenea suport pentru inregistrari pe multiple aplicatii si servicii Gmail de pe diferite device-uri iOS. Unii utilizatori spun insa ca nici aceasta functie nu functioneaza corect.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri