Smartphone-ul tau stie tot timpul unde esti. Si in curand, daca doresti, prietenii tai de pe reteaua sociala Facebook vor sti, de asemenea, unde te afli. Facebook introduce o facilitate mobile numita “Nearby Friends” care acceseaza informatiile disponibile pentru a transmite locatia ta prietenilor din lista, in timp real.

Ideea este de a facilita intalnirile “in viata reala”, astfel incat oamenii sa poata sa converseze si fata in fata, inlocuind, cel putin temporar, “Like-urile” si “Share-urile”, cu vorbe si intalniri ale privirilor.

Nearby Friends NU este activata din start, trebuind ca utilizatorii sa o activeze special. De asemenea, poti alege cine vrei sa aiba acces la locatia ta, minimizand riscurile de a fi vazut(a) de persoane care nu doresti sa afle despre locurile unde mergi.

Nearby Friends va fi disponibil pe iOS si Android, initial in locuri selectionate. In Romania, cel mai probabil va deveni disponibil pana la finalul acestui an.

Citeste mai multe pe CNN.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri