Dupa ce a lansat un website si un clip in care detaliaza eforturile de mediu pe care le face, Apple a continuat campania cu o reclama in print care atinge in mod direct pe concurentii de la Samsung dar si alte companii care ar fi copiat inovatii ale gigantului american.

Compania americana a plasat un headline masiv pe care scrie “Sunt unele idei pe care fiecare companie ar trebui sa le copieze”. Multe firme sunt considerate vinovate de a copia software si inovatii ale Apple dar, mai presus de toate, campania pare sa fie indreptata impotriva rivalului Samsung, cu care Apple se “razboieste” in prezent in justitie.

Textul include paragrafe precum “Este o zona in care chiar incurajam pe altii sa ne imite. Deoarece atunci cand toti prioritizam natura, toti castigam” sau “Bineinteles, suntem constienti de faptul ca putem sa fim mai buni. Ne-am setat scopuri ambitioase pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator”.

Ieri a fost Ziua Pamantului, ocazie cu care Apple a lansat aceasta campanie si clip.

Sursa foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri