Apple a dezvaluit joi ca serviciul de muzica digitala si clipuri iTunes are aproape 800 de milioane de conturi la nivel global, in crestere de la 575 de milioane in iunie anul trecut, scrie Digitaltrends.com.

Tim Cook, CEO-ul companiei, a numit datele ca fiind “naucitoare”, adaugand ca majoritatea au in spate un card de credit – informatie care s-ar putea dovedi foarte importanta in contextul in care compania ar putea intra “in jocul” platilor mobile.

CEO-ul Apple a adaugat ca veniturile din iTunes continua sa creasca cu doua cifre, descriind gigantul multimedia ca un “foarte important driver al business-ului nostru, nu doar in SUA ci si la nivel global”.

Utilizatorii au cheltuit 5,2 miliarde de dolari in magazinul online al Apple in cele trei luni care s-au incheiat pe 29 martie, in crestere cu 24% fata de acelasi trimestru al anului precedent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri