Lider absolut al site-urilor culinare de mai bine de doi ani, Bucataras.ro, prezent in portofoliul InternetCorp, a impresionat in saptamana premergatoare Sarbatorilor Pascale, ajungand intre cele mai vizitate 15 site-uri din Romania, alaturi de nume mari ale publishingului online sau de siteuri sustinute de companii-gigant din industria digitala.

Zecile de mii de retete premium, multitudinea de proiecte speciale ale partenerilor nostri, veselia comunitatii si atmosfera calda de pe Bucataras.ro au atras aproape 200.000 de vizitatori unici pe zi, generand 250.000 de vizite si aproape un milion de afisari pe site.

Iata cum a aratat clasamentul de trafic al celor mai bune site-uri din .ro, cu Bucataras.ro printre premianti.

Mai jos, un grafic care ilustreaza evolutia de la an la an a traficului Bucataras.ro in saptamana Pastelui. Se observa o crestere exploziva, cu o audienta de 4 ori mai mare in 2014 comparativ cu 2012, de la 50.000 de vizitatori unici pe zi la aproape 200.000 acum!

bucataras.ro

Nisa culinara este dominata autoritar de Bucataras.ro, a carui audienta este aproape cit a urmatoarelor doua site-uri la un loc.

bucataras.ro

Bucataras.ro, deschis mereu catre inovatie si performanta, pregateste noi proiecte spectaculoase pentru partenerii sai din industria culinara, pentru membrii comunitatii sale si pentru toti cei care cauta nu doar retete savuroase si de incredere, ci si un loc vesel si cald, unde sa lege noi prietenii si sa interactioneze relaxat. Exact cum spune si motto-ul Bucataras.ro: "Cook & smile!".

Sursa foto: www.bucataras.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri