Instagram a inchis temporar contul cantaretei Rihanna, dupa ce artista a postat marti pe aceasta platforma mai multe fotografii in care apare nud, dar si coperta revistei franceze Lui, pe care apare topless, potrivit huffingtonpost.com, preluat de Mediafax.

Instagram a explicat decizia luata prin faptul ca fotografiile postate de Rihanna constituie o incalcare a politicii platformei cu privire la nuditate. Astfel, contul artistei a fost suspendat pana la inlaturarea imaginilor.

Intre timp, platforma Instagram, care are prevazut in termenii si conditiile de operare ca "interzice materialele care contin nuditate", a sters fotografiile postate de Rihanna. Aceste fotografii au fost facute in timpul sedintei foto a artistei pentru numarul 7 al revistei Lui.

In schimb, Rihanna a decis sa publice setul de fotografii pe platforma Twitter, unde are 35 de milioane de followeri. Aceasta retea de microblogging permite materialele ce contin nuditate, care trebuie insa marcate cu avertismentul: "Marcati acest continut ca materiale media delicate/ Mark my media as containing sensitive content".

De asemenea, cantareata a postat pe Instagram o fotografie in care poarta un sacou alb si are o tunsoare din anii ’90. Pe fotografie apare scris textul: "Coperta, daca ar fi fost alegerea Instagram".

Recent, Rihanna a pozat topless si pentru revista Vogue Brazilia, care a avut doua versiuni de coperta cu artista R&B - postand de asemenea, setul de fotografii pe platformele Instagram si Twitter.

Rihanna si-a lansat primul album discografic in 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", din 2010, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) si "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vandut in peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu sapte premii Grammy.

Cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic", a fost lansat in 2012, an in care colaborat cu Eminem pentru hitul "Monster", de pe albumul acestuia "The Marshall Mathers LP 2". La inceputul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul in pregatire al cantaretei de origine columbiana, intitulat "Shakira".

De asemenea, Rihanna va porni, in august, intr-un mini-turneu in Statele Unite, impreuna cu Eminem, pentru a sustine o serie de concerte in New York, Los Angeles si Detroit.

Sursa foto: Flickr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri